Comsix Oy

Comsix Oy perustettiin vuonna 1998. Toiminta käynnistyi vuosituhannen vaihteessa, jolloin aloitimme tarjoamaan kuluttaja-asiakkaille sekä pienyrityksille UNIX ja webhotellipalvelua. Comsix Oy:n strategia on tarjota asiakkaille ennen kaikkea korkeakäytettäviä palveluita. Palveluita ei hankinta alihankkijoilta (kuten ulkomaalaisilta yrityksiltä), vaan kaikki palvelumme sijaitsevat suomalaisilla palvelimilla. Webhotellipalveluiden ohella yrityksillä oli tarvetta saada omia palvelimia, jotta tiedot säilyisivät turvassa ja koskemattomana. Tästä syystä yrityksemme keskittyy nykyisin pääasiassa eri yritysten dedikoitujen palvelinten ylläpitämiseen webhotellitoiminnan ohella.

Meillä on siis noin yli kymmenen vuoden kokemus palvelinten ylläpidosta. Yhtiön perustajat toimivat yhtiön työntekijöinä jo perustamisesta asti. Tästä syystä ylläpidämme palvelimia korkealla motivaatiolla ja asiakaslähtöisyydellä.

Asiakkainamme on lukuisia suunnittelutoimistoja, rakennusliikkeitä, asianajo- ja tilitoimistoja sekä kaupan alalta. Tervetuloa asiakkaaksemme!